Start 5 alkalom

5 alkalom 2 alkalom áráért.

Felhasználható fitness, tornatermi és szauna használatra is.

Fitness terem

Itt a lehetőség, ne vásárold meg a napijegyünket, hanem válaszd a Start 5 bérletünket, ahol 2 db 1 alkalmas áráért 5 alkalmat adunk!

Tornatermi órák

Start 5 bérletünkkel 2 alkalom áráért 5 órán vehetsz részt, ráadásul az órák után bemehetsz a konditermi részbe akár kardiózni, akár edzeni is egy kicsit. Sőt, ha még van kedved ezek után a wellness részt is korlátlan ideig használhatod!

Szaunavilág

Nálunk ennek nincs felára, minden belépőnk tartalmazza a wellness használatát (infra-, finnszauna). Gyere, próbáld ki edzéseinket és tölts el a wellnessben a tökéletes regeneráció érdekében.

Diák - Start 5 alkalom*

6.450 Ft

helyett

2.490 Ft

498 Ft/alkalom

Felnőtt - Start 5 alkalom*

8.450 Ft

helyett

3.290 Ft

658 Ft/alkalom

*Start 5 alkalom: Egyszer vásárolhatja meg olyan magyarországi lakcímkártyával rendelkező személy, aki eddig még nem járt a teremben. Vásárlástól számított 30 napig érvényes. Felhasználható fitness, tornatermi és szauna használatra is.

Diák - Start 5 alkalom PLUS**

6.450 Ft

helyett

2.990 Ft

598 Ft/alkalom

Felnőtt - Start 5 alkalom PLUS**

8.450 Ft

helyett

3.790 Ft

758 Ft/alkalom

**Start 5 alkalom PLUS: Egyszer vásárolhatja meg olyan magyarországi lakcímkártyával rendelkező személy, aki minimum 180 napja nem járt a teremben. Vásárlástól számított 30 napig érvényes. Felhasználható fitness, tornatermi és szauna használatra is.

Kedvcsináló 1 havi bérlet!

Start 5 alkalmas bérlet alatt lehetőséged van kedvezményes 1 havi bérletet vásárolnod. Ez diák és felnőtt bérlet esetén is -2.000 Ft-ot jelent a teljes árból. Gyakorlatilag egyből kedvet csinálunk ahhoz, hogy nálunk eddz! 🙂

Súlyzós edzések

Edzőtermünkben a legmagasabb minőségű Life Fitness gépeket találhatod meg. Nem csak a legprofibb termekben találkozhatsz ilyen márkájú eszközökkel, hanem profi sportklubok is ezt használják, mint az amerikai Seattle Seahawks vagy az angol focicsapat Everton FC.

Erősítő, tárcsás, kábeles gépekkel találkozhatsz valamint egy nagyon jól felszerelt kézisúlyzós területtel. Minden gépet megtalálsz, ami egy jó edzéshez szükséges.

Kardió edzések

Ha egy kis kardióra vagy aerob edzésre vágysz, akkor is az RB Fitness a jó választás.

11 különböző ugyanúgy csúcsminőségű Life Fitness kardió gép közül választhatsz. 5 futópad, 2 ellipszis tréner 2 különböző szobabicikli és 2 taposógép várja az edzeni vágyókat.

Ráadásul, ha néha unod a monotonitást, a felszerelt TV-k és a telefontartóhoz csatlakoztató fülhallgatók tehetik élvezetebbé a mozgásod.

Tornatermi edzések

Ha a mozgolódósabb, aktívabb edzéseket kedveled, akkor van egy jó hírem.

A tornatermünkben több különböző óratípus közül választhatsz.

TRX, Kettlebell, Funkcionális köredzés közül választhatsz, így biztos vagyok benne, hogy megtalálod a Neked való edzésformát.

A órarendet ezen az oldalon találod meg.

Szaunavilág

Egy kemény edzés után jöhet a megérdemelt pihenés, amiről a szaunavilágunk gondoskodik.

Nagyon szép környezetben, 2 finn szauna és 1 infraszauna várja a pihenni és regenerálódni vágyókat. Díjmentesen jár a wellness használat minden bérlethez és jegyhez, mert úgy gondoljuk, hogy egy jó edzés utáni felfrissülést támogatni kell.

Részletek a szaunavilágról.

Fizetési lehetőségek

Ha nem tartasz magadnál készpénzt, akkor is könnyen tudsz fizetni bankkártyával.

AYCM Sportpass elfogadóhely lettünk így M-L-XL-XXL kártyákkal tudsz látogatni bennünket.

Sőt, mindhárom SZÉP kártya kibocsájtó bankkal szerződésben állunk, amelyekről el tudjuk fogadni a szabadidős és vendéglátós csomagban lévő összegeket.

Na, de ne felejtsük el az Erzsébet utalványt se, amellyel szintén fizethetsz az edzőtermünkben!

Parkolás

A termünk előtt 20 db ingyenes parkolóhelyet biztosítunk az autóval érkezőknek.

Ha bicajjal jönnél az is tökéletes, mert 16 db tároló van.