Rólunk

A legfontosabb célunk, hogy a vendégeink szeressenek hozzánk járni, tudjunk nekik segíteni abban, hogy elérjék a céljaikat.

A folyamatos fejlődés hívei vagyunk, így folyamatosan fejlesztjük a fitness termünk, hogy a nálunk edzők igényeit maximálisan ki tudjuk elégíteni

Történetünk

Az RB Fitness 2013. április 2-án nyitotta meg kapuit. A kezdés előtt úgy éreztük, hogy Hajdúszoboszlónak jár egy igazán minőségi edzőterem és úgy éreztük mi létre tudjuk hozni.

Családi vállalkozásként indultunk és egy év után már 2-en irányítottuk a fitness központ ügyes-bajos dolgait.

Az elején 400 négyzetméterrel indultunk, de nagyon hamar kiderült, hogy bővítenünk kell, mert egyszerűen nem fértek be a vendégeink. A piacvezető Life Fitness gépei mellett döntöttünk, mert a legjobb tréningeket csak a legjobb eszközökkel lehet elérni.

Fél évvel nyitás után 40 négyzetméterrel növeltük az edzőtermi részt. Elkészült a csodálatos szaunavilágunk és a szoláriumozni vágyóknak is kedveskedtünk.

A legfontosabb célunk, hogy a vendégeink szeressenek hozzánk járni, tudjunk nekik segíteni abban, hogy elérjék a céljaikat.

A folyamatos fejlődés hívei vagyunk, így folyamatosan fejlesztjük a fitness termünk, hogy a nálunk edzők igényeit maximálisan ki tudjuk elégíteni.

A klasszikus edzőtermi eszközök mellett nagy hangsúlyt fektetünk a tornatermi csoportos órákra és a wellness-re is.

Ha egy jót szeretnél edzeni, fontos a szép környezet, minőségi edzőgépek és a jó társaság, reméljük minket választasz. Mi azon leszünk, hogy elégedetten távozz tőlünk és újra a mi szolgáltatásunk válaszd.

Üdvözlettel,
Nagy Bence és Nagy Attila