Rólunk

A legfontosabb célunk, hogy a vendégeink szeressenek hozzánk járni, tudjunk nekik segíteni abban, hogy elérjék a céljaikat.

A folyamatos fejlődés hívei vagyunk, így folyamatosan fejlesztjük a fitness termünk, hogy a nálunk edzők igényeit maximálisan ki tudjuk elégíteni

Történetünk

Az RB Fitness 2013. április 2-án nyitotta meg kapuit a hajdúszoboszlói vendégei előtt.

2022.július 1-től tulajdonos váltás történt és  RB LionFitness néven üzemelünk tovább.

Továbbra is legfontosabb célunk, hogy vendégeink szeressenek hozzánk járni, illetve  tudjunk nekik segíteni abban, hogy elérjék céljaikat.

A folyamatos fejlődés hívei vagyunk, így folyamatosan fejlesztjük a fitness termünket, hogy a nálunk edzők igényeit maximálisan ki tudjuk elégíteni.

A piacvezető Life fitness gépeit találhatjátok meg a teremben, hiszen a hatékony edzésekhez szükség van a megfelelő eszközökre. A bővítést követően elkészült a szaunavilágunk.

A klasszikus edzőtermi eszközök mellett nagy hangsúlyt fektetünk a tornatermi csoportos órákra, és a wellnes részlegünkre is.

A csoportos óráinkra bárki jelentkezhet, kezdőtől a haladóig mindenki megtalálja a számára megfelelő óratípust. A csoportos órák jó hangulatú, szakmai felügyelettel irányított edzések.

Ha szeretnél egy jót edzeni, igényes környezetben, minőségi gépekkel és jó társaságban akkor nálunk a helyed! Mi azon leszünk, hogy elégedetten távozz tőlünk és újra a mi szolgáltatásainkat válaszd. 

Üdvözlettel,
RB LionFitness csapata