Rice Protein – A rizsföldek esszenciája

Nagy Bence

Nagy Bence

A Rice Protein „vegán életmód”-barát termékként kiváló választás azoknak, akik 100%-ban növényi eredetű fehérje terméket keresnek a céljaikhoz, legyen szó izommegtartásról vagy izomépítésről. Mindenkinek ajánlott a tejalapú fehérjék alternatívájaként, főleg a gyorsabb anyagcserével rendelkezők számára ideális választás, hiszen lassabb felszívódású, és magasabb a rosttartalma, mint a szélesebb körben alkalmazott tejsavó fehérje készítményeknek.

MIK A RIZSFEHÉRJE ELŐNYEI?

A rizsfehérje turmix újdonságnak számít a táplálék-kiegészítő piacon. De vajon miben jobb vagy másabb, mint az eddig alkalmazott tejsavó, vagy marhafehérjék? A rizsfehérjét barna vagy fehér rizsből is kinyerhetik, izolálva a fehérjét a rizsből. Táplálék-kiegészítőként remekül fel lehet vele turbózni bármilyen étel fehérje tartalmát és remek alternatíva a tejsavó helyett testépítőknek, vegetáriánusoknak és emésztési problémáktól szenvedőknek.

A rizsfehérjében természetes formában találhatók meg aminosavak, B-vitaminok, E-vitamin, rostok és szénhidrát. Nem tartalmaz zsírt, koleszterint, és cukrot. Gyakorlatilag korlátlan az alkalmazhatósága, bármilyen ételhez hozzáadhatod. Nagy előnye, hogy hipo-allergén. Ez azt jelenti, hogy nem irritálja a gyomrot és könnyebben emésztődik, mint bármelyik másik fehérje. Akik emésztési problémákkal küzdenek, mint az irritábilis bél szindróma, ételallergiák, vagy akik laktóz intoleranciával küzdenek, nehezen találnak megfelelő forrást a fehérje pótlásra. Számukra is kiválóan alkalmas a rizsfehérje.

Forrás: http://www.biotechusashop.hu/rice-protein/

Nagy Bence

Nagy Bence