Papp Zoltán

Magamról

A sport mindig is fontos része volt az életemnek: 14 évig futballoztam, hat éve foglalkozom testépítéssel, négy éve pedig személyi edzéssel. Egy sportsérülés miatt világossá vált számomra, hogy a biztonságosan kivitelezett gyakorlatok, a profi segítség elengedhetetlen az edzőteremben, és az is, hogy egy-egy sérülés, nagyobb fájdalom után is fel lehet állni, folytatni lehet a sportolást.

Nálam nem lesz két ugyanolyan edzés: mindig törekszem változatosan, a kliensem egyedi igényeire szabva összeállítani az edzéstervet. Fogyni szeretnél, tömeget növelnél vagy épp állóképességet fejlesztenél? Minden cél elérhető, ha komolyan vesszük a közös munkát!

Kortól és nemtől függetlenül minden hozzám segítségért forduló, sportolni vágyó vendégemmel könnyen megtaláljuk a közös, baráti hangot, ami nagyban segíti a kitűzött célok elérését és azt, hogy az edzés vidáman, gyorsan teljen.

Kezdők és haladó szinten lévő sportolók jelentkezését egyaránt várom telefonon, e-mailben, személyesen, de még Facebookon is: kezdjük el a közös munkát, hogy a télen megálmodott alak nyárra valósággá váljon!