Átalakul a belépési rendszer az RB Fitness-ben

Nagy Bence

Nagy Bence

Kedves Vendégeink!
 
Átalakul a belépési rendszer az RB Fitness-ben.
 
Ezekre a változtatásokra a Ti biztonságotok miatt van szükség.

Főbb változások röviden, azoknak akik nem akarnak sokat olvasni 🙂
 
1. Mindenkiről képet fogunk készíteni a beléptető rendszerhez.
2. Kulcsot csak akkor tudunk adni az öltözéshez, ha megkapjuk érte a tagsági kártyád vagy egyéb „zálog”-ot. Természetesen távozáskor ezt visszakapod.
3. Bérelt szekrényt, nem tudunk tovább biztosítani senki számára
Főbb változások részletesen:
 
1. Az első belépésnél, tagsági kártya elkészítésekor mindenkiről kellett volna képnek készülnie. Ezeket nem azért csináljuk, mert szeretünk fotózni vagy fel akarjuk tölteni az internetre, hanem azért, hogy senki ne jöjjön be a Ti kártyátokkal, nevetekkel illetéktelenül. Valószínűleg ismerünk Titeket már arcról, névről, de ha esetleg új recepcióst veszünk fel, Ő nem tudja, hogy ki vagy és így a beléptetés nem zökkenőmentes. De ha van képed a gépben, odaadod a kártyád akkor látja az elkészült képről, hogy ki az és így más nem tud a Te belépési adataiddal élni.
Ebben ezentúl zéró toleranciát tartunk és nem tudunk sajnos beengedni a terembe, akkor, ha nincs rólad kép a rendszerben. Szeretnénk még egyszer elmondani, hogy ezt nem azért csináljuk, mert szeretünk képeket készíteni, hanem azért, hogy illetéktelenek ne jussanak be a terembe.
 
2. Másik fontos változás a kulcsok és tagsági kártyák kérdése. Ezentúl úgy tudunk öltözőszekrényt biztosítani a számodra, ha belépésnél a tagsági kártyád átadod a recepciósnak, aki a kulcs helyére a kulcsos szekrényben ezt elteszi és távozáskor ismét cseréltek. Amennyiben nagyon feledékeny vagy és véletlenül nem hozod a kártyád, bármilyen másik „zálogot” is elfogadunk, mint kulcs vagy valami, ami hozzád köthető, de a legegyszerűbb a tagsági kártyás módszer. Ha már nincs meg, akkor szívesen csinálunk egyszer díjtalanul újat számodra.
Erre azért van szükség, mert nagyon sok kulcs eltűnt a múltban és a sok zárcsere senkinek nem jó. Lehet egy picivel lassabb lesz az ügyintézés, de sajnos erre szükség van ahhoz, hogy a rendszer jól működjön és olyanok ne jöjjenek be, akiknek nincs hozzá joguk.
 
3. A bérelt szekrény kérdése kevés vendéget érint, de muszáj megemlítenünk. Mivel nagyon sokan vagytok a teremben és a szekrények száma korlátozott, nem tudunk fent tartani bérelt szekrényt. Megpróbálunk olyan kulcsot adni, amilyet szeretnél, de van mikor elfogynak a szekrények, így szükségünk van mindegyikre.
 
Reméljük zökkenőmentes lesz ezeknek a változásoknak a bevezetése, de a türelmed szeretnénk kérni, amíg minden helyreáll.
 
Jó edzést és kitartást kíván az RB Fitness csapata!
Nagy Bence

Nagy Bence