Molnár Éva

személyi edző

N
hatékony edzés hozzád igazítva
N
étrendkiegészítés
N
ingyenes konzultáció
N
diétás tanácsadás

Molnár Éva

személyi edző

N
hatékony edzés hozzád igazítva
N
étrendkiegészítés
N
ingyenes konzultáció
N
diétás tanácsadás

Bemutatkozás

Molnár Éva vagyok, 46 éves és 2 nagylányom van. Pszichológusként végeztem Debrecenben, később közgazdász diplomát szereztem humánerőforrás területen. A pszichológián belül a táplálkozási zavarok témaköre érdekel a legjobban.

Súlyzós edzésekre 15 évvel ezelőtt kezdtem el járni. Szerettem volna az edzéseimet professzionálisabbá tenni, ezért elvégeztem egy „Fitnesz és testépítő sportedző” képzést. Konditermi személyi edzéseket 3 éve tartok az RB Fitnessben.

Hiszem, hogy alakot formálni, valamint elérni az ideális testsúlyt leghatékonyabban teljesen személyre szabott edzéstervvel és étrenddel lehet. Az edzésterv összeállításánál igyekszem a lehető legtöbb szempontot figyelembe venni úgy, mint a vendégeim testi adottságait, erőnlétét, életkorát, egészségügyi problémáit, időbeosztását, stb.

Szerettem volna tovább képezni magam táplálkozási területen is, így egy évvel ezelőtt „Tápálkozási tanácsadó” képesítést szereztem. Az étkezési terv összeállításánál fontosnak tartom, hogy hosszú ideig tartható legyen a diéta, a fogyás üteme egészséges legyen, valamint figyelembe veszem vendégeim ízlését, esetleges ételallergiáját és az időt, amit a fogások elkészítésére szánni tudnak.

Boldoggá tesz, hogy a hozzám járó formásodni, erősödni vágyó vendégeimmel szinte mindig sikerül közvetlen, jó kapcsolatot kialakítani, így igen jó hangulatúak az edzéseink. Folyamatosan dolgozom azon, hogy jó formában maradjak, sőt javítsak a megjelenésemen a korom előrehaladása ellenére, ezáltal szeretnék hiteles maradni a hozzám járó vendégeim számára. Ugyanakkor az edzettjeim sikerei, kitartása, elszántsága engem is tovább motivál.

Fontos számomra, hogy a kezdők megszeressék és hosszútávra az életmódjuk részévé váljon a súlyzós konditermi edzés, megtanuljanak hatékonyan, szabályosan, sérülésmentesen edzeni. A régebben terembe járóknál arra törekszem, hogy újra motiváltak legyenek, ha megrekedtek a fejlődésben igyekszem kimozdítani őket a komfort zónájukból, mindezt változatos felépítésű edzésekkel, gyakorlatokkal.

A legnagyobb öröm számomra a munkámban, hogy az edzések által részese lehetek az edzettjeim testi átalakulásának, önbizalmuk megerősödésének. Büszkeséggel tölt el, hogy az általam elkészített étrendek segítségével sok vendégem érte el az áhított testsúlyt, formát, miközben nem éheztek és finomakat is ettek. Így jó eséllyel tudják megtartani az elért eredményt!

Mobil:

+36 30 911 8216

Email:

molnar.eva@rbfitness.hu

Cím:

4200 Hajdúszoboszló, Erzsébet u. 5.

Havi bérlet, akár 2.000 Ft-al olcsóbban!

Havi bérlet, akár 2.000 Ft-al olcsóbban!