Molnár Éva

személyi edző

N

hatékony edzés hozzád igazítva

N

étrendkiegészítés

N

ingyenes konzultáció

N

diétás tanácsadás

Molnár Éva

személyi edző

N

hatékony edzés hozzád igazítva

N

étrendkiegészítés

N

ingyenes konzultáció

N

diétás tanácsadás

Bemutatkozás

Molnár Éva vagyok, 44 éves, 2 gyermek édesanyja. Pszichológusként végeztem Debrecenben, később közgazdász diplomát szereztem humánerőforrás területen. A pszichológián belül a táplálkozási zavarok témaköre érdekel a legjobban.

Súlyzós edzésekre 12 évvel ezelőtt kezdtem el járni, Szerettem volna az edzéseimet professzionálisabban kivitelezni, ezért elvégeztem egy fitnesz és testépítő sportedző képzést. Konditermi személyi edzéseket 1 éve tartok az RB Fitnessben.

Hiszem, hogy alakot formálni, valamint elérni az ideális testsúlyt leghatékonyabban teljesen személyre szabott edzéstervvel és étrenddel lehet. Az edzésterv összeállításánál igyekszem a lehető legtöbb szempontot figyelembe venni úgy, mint a vendégeim testi adottságait, erőnlétét, életkorát, egészségügyi problémáit, időbeosztását, stb.

Az étkezési terv összeállításánál fontosnak tartom, hogy hosszú ideig tartható legyen a diéta, a fogyás üteme egészséges legyen, valamint figyelembe veszem vendégeim ízlését, esetleges ételallergiáját és az időt, amit a fogások elkészítésére szánni tudnak.

Számomra rendkívül fontos, hogy a hozzám járó formásodni, erősödni vágyó hölgyekkel közvetlen kapcsolatot alakítsak ki, változatos edzésekkel motivációjukat fenntartsam. Lényegesnek tartom az esetleges eddigi sikertelenségek okainak, lelki hátterének feltárását, továbbá, hogy átsegítsem Őket a törvényszerűen jelentkező mélypontokon a kitűzött cél elérése érdekében, valamint, hogy az elért eredményt hosszú távon meg tudják tartani. A legnagyobb öröm számomra a munkámban, hogy részese lehetek az edzettjeim testi átalakulásának, önbizalmuk megerősödésének.

Mobil:

+36 30 911 8216

Email:

molnar.eva@rbfitness.hu

Cím:

4200 Hajdúszoboszló, Erzsébet u. 5.