Kádár Anita

Magamról

Edzőként a vendégeim a legértékesebbek számomra. Arra törekszem, hogy minél több embert tudjak életmódváltásra motiválni, arra ösztönzöm vendégeimet, hogy megszeressék a sportolást és azt a mindennapjaikba rutinszerű tevékenységként beépítsék.

Külföldi pályafutásom alatt úgy alakult, hogy a sport a munkám részévé vált. Salzburgban dolgoztam Power Plate edzőként. Ez maga volt a szerelem.

A vendégekkel való személyes, sokszor baráti kapcsolatok kialakulása arra ösztönöztek, hogy más irányba is tovább képezzem magam. Elvégeztem egy csoportos fitness instruktori képzést.
Hazaköltözésem után már olyan edzésformát kerestem, ami a személyiségemhez közel áll. Így esett a választás a funkcionális köredzésre.

Ha a rohanó mindennapjaidba nem tudsz a csoportos órák időpontjaihoz alkalmazkodni, esetleg edzettségi állapotod miatt egyéni edzés keretein belül szeretnéd megvalósítani céljaidat, keress bátran. Légy akár kezdő, vagy haladó sportoló egy személyes állapotfelmérés után közös erővel megvalósítjuk álmaidat. Ha kreatív, pörgős edzésekre vágysz, keress meg bátran!

Edzésről

A funkcionális köredzés lényege, hogy a testet egészként kezeli. Nem külön izomcsoportokra helyezi a hangsúlyt, hanem összetettebb gyakorlatokkal, egyszerre mindig több izomcsoportot dolgoztat meg. A mindennapi élet során előforduló mozgások adják az alapot a gyakorlatokhoz, tehát guggolások, emelések, húzó és toló mozgások variációi képezik az edzés alapját. A funkcionális köredzés „mellékhatásaként” erősödnek a hasizmok és a mély hátizmok is, valamint az állóképességünkre is fejlesztő hatással van.

Végzettségek

Csoportos fitness instruktor (Fitness Akadémia)
Power Plate edző (Salzburg)

Beszélt nyelvek

magyar, német, angol