Boros Bea

Capoeira aerobik, Cardio kikcbox, D-Bands, Matematika-testnevelés szakos tanár, kosárlabda edző, úszó edző

Magamról

Legmagasabb diplomámat, a Semmelweis Egyetemen szereztem. Gyermekkorom óta szerves része az életemnek a sport. Az úszást és a kosárlabdát általános iskola óta művelem. A kosárlabdát az egyetemig versenyszerűen űztem. Az aerobikkal 10 éve ismerkedtem meg és azóta is napi szintem művelem. Nagyon örülök neki, hogy azt csinálhatom, amit szeretek.

Step aerobik: mindenkinek ajánlom. Csoportos aerob óra, ahol ütemes zenére lépegetünk fel és le, egyszerű lépéskombinációkkal. Nagyon közkedvelt óratípus.

Cardio fight: küzdősportos jellegű, aerob, intenzív edzés. Inkább haladóknak ajánlom. Ütésekből és rúgásokból alló mozgásanyaga, zenére történik. A koreográfia érdekessé és hatásossá teszi, ezt a csoportos óratípust.

Alakformáló aerobik: mindenkinek ajánlom. Egyszerű aerobik lépésekből felépülő koreográfia. A különböző izomcsoportok erősítéséhez labdát, szalagot, step padot és kézisúlyzót is használunk.

Örülök, hogy az óráim jó hangulatúak. A vendégeim ki tudnak kapcsolni a nehéz hétköznapokból, barátságra lelnek egymásban és feltöltődve hagyják el a termet.

“A sport nem csak testnevelés, hanem a léleknek is az egyik legerőteljesebb nevelőeszköze.”

Email:

boros.bea@rbfitness.hu

Cím:

4200 Hajdúszoboszló, Erzsébet u. 5.

Havi bérlet, akár 2.000 Ft-al olcsóbban!

Havi bérlet, akár 2.000 Ft-al olcsóbban!