Bere Mónika

Magamról

2013-ban nyílt az RB Fitness. Azóta állandó tagjaként jelen vagyok a terem életében, mint recepciós majd később teremedző illetve fitness instruktor.

Természetemnél és nevelésemnél fogva aktívan részt vettem több atlétikai sporteseményen, ahol számos kiváló eredményt értem el.A futás és alapkondícionálás mindennapi tevékenységemmé vált, melyek szilárd alapokat adtak. Ezekkel mélyebben foglalkozom.

Később megismerkedtem az önvédelemmel és küzdősportokkal, amik más téren erősítettek. Továbbiakban ezekkel is folyamatosan foglalkozom.

Az Iwi Nemzetközi Fitnessiskolában szereztem meg a kellő indíttatást arra hogy oktathassak. Saját tapasztalataim alapján már évekkel ezelőtt rájöttem hogy a sport a legfontosabb.

A preventív szemléletet előnyben részesítem, tehát csak addig tartom megfelelőnek az edzést, amíg az egészséget szolgálja. Fontos a mentális és fizikai jólét egyben tartása. Ezekre különös figyelmet fordítok. Ezért is folytattam tanulmányaim a fitness terén.

Divattervezőként és dajkaként végeztem felsőoktatásban ezelőtt. Jelenlegi tapasztalataim és munkáim során mélyebben betekintettem a mai fiatalok mindennapi egészségmegőrzésébe. Több energiát fektetek a mai generáció helyes sportolási és életviteli szokásaikat kialakítani.

Több fiatalt készítek fel fizikai felvételikre illetve a jelenlegi testi állapotuk javításában. Fontosnak tartom az alapozást és a helyes mozgástechnikák megtanulását, hiszen minden ezen alapul. Ezekre lehet megfelelően a későbbiekben “építkezni”. Foglalkozok gyógytorna utáni “visszatérésekkel” is, melyek nagy örömet és bizalmat adnak a munkámban és az életben is egyaránt.

Szintén fontosnak tartom az idősebb korosztállyal való testedzést is, persze mindent az egészségügyi állapotnak megfelelően.

Elsődleges célom, hogy megőrizzük testi és lelki egészségünket. Fejlesszük általános fittségi szintünket a megfelelő módszerekkel és edzésekkel. Véleményem szerint mindenre van megoldás, ha igazán akarjuk.

Köszönöm a bizalmat!

Mottóm

“Saját fejlődésünk kulcsa: az Akaraterőnk.”